HomeAlgemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Mogen wij u vriendelijk vragen deze voorwaarden te lezen voor u een product bestelt via onze webshop.
Van zodra u één artikel bestelt, verklaart u zich akkoord met onderstaande bepalingen en voorwaarden.

1. Algemeen

De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen en overeenkomsten tussen de klant en ’t Soethuys Buggenhout.

’t Soethuys Buggenhout heeft te allen tijde het recht deze voorwaarden en de inhoud van de webshop te wijzigen.

’t Soethuys Buggenhout is eigendom van Annelies Doolaege EMZ te 9255 Buggenhout met ondernemingsnummer BE0685 612 925.

2. Bestellen

  • Volgende allergenen zijn aanwezig in de winkel : gluten, melk & zuivelproducten, sesam, noten, eieren, soja. Detailinformatie per product kan opgevraagd worden in de winkel, per mail of telefonisch.
  • In de webshop vindt u een selectie van onze producten en geschenkmanden die u online kan bestellen.  Bulkpakketten en losse artikelen zijn verkrijgbaar in de winkel of na contactname met de winkel (mail of telefonisch).
  • de inhoud van de gekozen mand kan afwijken van de afgebeelde foto indien een product niet voorradig is.  Het ontbrekende product zal steeds vervangen worden door een gelijkaardig product van dezelfde waarde.
  • indien u opteert voor een afhaling in de winkel of levering aan huis (zone 9255) is er geen minimumbedrag.  Indien u opteert voor een levering via pakketdienst wordt een kost aangerekend volgens gewicht van de bestelde goederen.
  • bestellingen geplaatst voor 16u kan u de volgende werkdag afhalen in de winkel. Wij verwittigen u sowieso als uw bestelling klaar staat.
  • bestellingen voor thuislevering in 9255 Buggenhout kan u bestellen tot vrijdag 16.00u voor levering op zaterdagochtend tussen 9.00u en 13.00u. Indien u een levering op een ander moment wenst, gelieve hiervoor per mail of telefonisch contact op te nemen met de winkel.
  • Leveringen via pakketdienst vertrekken binnen de 2 werkdagen vanuit onze winkel naar BPost. U moet steeds op een leveringstermijn van 3 à 5 werkdagen rekenen.
  • geschenkmanden die alcoholische producten bevatten kunnen enkel aangekocht worden door meerderjarigen.  Bij een bestelling en betaling verklaart de klant van een alcoholhoudend product de leeftijd van 18 jaar bereikt te hebben.

3. Transport

Wij leveren in de volgende gemeenten :

  • 9255 Buggenhout – Opstal – Opdorp –  Briel

Wij vragen om bij bestelling een telefoonnummer waarop u bereikbaar bent door te geven.  Indien u het pakket voor een derde bestelt, vragen wij u eveneens om het nummer van de ontvanger door te geven.  Indien niemand thuis is op het leveradres zullen wij via deze nummers bespreken of wij het pakket ergens veilig kunnen achterlaten (buren, afdak, …). Indien we niemand kunnen bereiken laten wij een bericht achter.  Het pakket kan dan opgehaald worden in de winkel na 13.30u of op een later tijdstip,  of wordt de volgende week terug ter plaatse aangeboden.

4. Annuleren van een transactie

Annuleren van een bestelling kan enkel door het sturen van een e-mail met vraag tot annulering.  Na aanvaarding van uw vraag stuurt ’t Soethuys Buggenhout een annuleringsbevestiging en stort het betaalde bedrag terug op de rekening vanwaar de betaling afkomstig was. Indien onze chauffeur reeds onderweg is met uw pakket of het pakket niet kon achterlaten kan de bestelling niet meer geannuleerd worden.

5. Terugneming

Aangezien  de geleverde goederen voeding betreft en ’t Soethuys Buggenhout geen controle heeft over de opslag, bewaring en behandeling van de goederen na verzending is terugname door ’t Soethuys Buggenhout niet mogelijk.

Wij stellen alles in het werk om zo goed mogelijke producten en service aan te bieden.  Mocht u toch een klacht of opmerking hebben, verzoeken wij u ons hiervan op de hoogte te stellen binnen de 2 werkdagen.  Dit kan zowel per mail als telefonisch tijdens de openingsuren.

6. Gegevens van de klant

Door te bestellen op de webshop van ’t Soethuys Buggenhout stemt u als klant in met het verzamelen van en het gebruiken van bepaalde persoonlijke gegevens door ’t Soethuys Buggenhout.

De klant heeft steeds het recht om zijn persoonlijke gegevens in te kijken, fouten te verbeteren of gegevens te verwijderen uit het bestand.  U kan ’t Soethuys Buggenhout daarvoor contacteren via mail info@tsoethuysbuggenhout.be of via telefoon op het nummer 052/34 25 44 (tijdens de openingsuren).